Snart lanseres: Forskerentreprenørskaps-program

Foto: Petter Tran

I Vestland har vi en visjon om å omdanne verdensledende forskning til banebrytende forretningsideer. Med støtte fra Agenda Vestland har Vestlands Innovasjonsselskap (VIS) etablert et forskerentreprenørskapsprogram som er designet for å støtte forskere i å ta steget fra akademia til entreprenørskap.

Hva tilbyr vi?

Vårt program tilbyr en strukturert tilnærming til kommersialisering av forskning. Vi forstår at overgangen fra forsker til gründer kan være utfordrende, og derfor er vårt mål å tilrettelegge for denne prosessen med riktig støtte og ressurser. Programmet kombinerer praktisk veiledning, finansiell støtte og tilgang til et bredt nettverk av industrieksperter og erfarne mentorer.

Hvem er programmet for?

Er du en forsker med en innovativ idé eller teknologi som har potensialet til å bli neste generasjons produkt eller tjeneste? Er du motivert for å utforske kommersielle muligheter og realisere din forskning i praksis? Da passer dette programmet for deg. Vi er på utkikk etter engasjerte forskere som ønsker å gjøre en forskjell og bidra til samfunnet gjennom entreprenørskap.

Hvordan bli med?

Ta kontakt med Espen Rostrup, ero@visinnovasjon.no, for mer informasjon om programmet.

Bli en del av fremtidens løsninger

Vi i VIS er dedikerte til å støtte forskere i å realisere sitt fulle potensial som gründere. Gjennom vårt forskerentreprenørskapsprogram tilbyr vi verktøyene og støtten du trenger for å bringe din forskning ut i verden og gjøre en reel forskjell.

Forrige
Forrige

– Uten prisen hadde nok ikke selskapet overlevd

Neste
Neste

Kvinnedagen 2024 - Veien til ledelse